KALEVAN TARINA

Tamperelainen Kirjanpitotoimisto Kaleva omaa yli puolen vuosisadan historian ja käynnisti toimintansa uudelleen vuonna 2023.

Meiltä löytyy kokemusta, sillä kalevalaiset ovat toimineet yli 15 vuotta erilaisissa monipuolisissa taloudenhallinnan, tilintarkastuksen, henkilöstöhallinnon, juridiikan tai liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä. Käytännön osaamisen lisäksi meiltä löytyy useita osaamisestamme kertovia tutkintoja, kuten KTM, KHT, KLT, PHT, JHT ja HT.

Lähes kaikki kalevalaiset ovat yhtiömme osakkaita, jonka ansiosta laadukas tekeminen ja aito yrittäjähenki kulkevat käsi kädessä tuottaen parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Kirjanpitotoimisto Kaleva Oy auktorisoitiin 18.4.2024 Taloushallintoliiton toimesta.

Olemme olemassa sinua ja yritystäsi varten.

Meidän toimintamallimme perustana on henkilökohtainen palvelusuhde asiakkaaseen, jotta tiedät aina keneen voit olla yhteydessä. Meillä ei ole kasvottomia tiimejä, vaan oikeita osaavia ihmisiä.

Olemme erityisen tarkkoja siitä, että tarjoamme teille ja yrityksellenne luotettavaa ja laadukasta palvelua. Tämän takaa kalevalaisten korkeatasoinen osaaminen, jota pidetään yllä ajankohtaisin koulutuksin. Meiltä löytyy lisäksi saman katon alta kaksi auktorisoitua tilintarkastajaa, joten lähituki vaativampiinkin tapauksiin on helposti ja nopeasti saatavilla. Tarkastamme kirjanpitotyömme laatua samoin periaattein, kuin yrityksessä suoritetaan tilintarkastustoimia.