Palvelumme

Meille on kunnia-asia, että saat tilatun palvelun sovitussa aikataulussa ja oikein tehtynä
se on kaiken A ja O.  

Käyttämämme järjestelmät

Käytämme päätyövälineenämme kotimaista Fennoa-taloushallinto-ohjelmistoa. Pyynnöstäsi voimme myös operoida muun muassa Netvisor, Procountor, Mepco tai Oscar -tietojärjestelmillä, jotka tunnemme myös.

Fennoa on nykyaikainen ja helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelmisto, joka kattaa kirjanpidon, laskutuksen, laskujen hyväksynnän ja maksun, palkanlaskennan sekä digitaaliset tilinpäätökset ja monipuolisen raportoinnin. Samaa ohjelmaa käyttää niin yritys kuin kirjanpitotoimistokin, mikä mahdollistaa saumattoman yhteistyön välillämme. Fennoa automatisoi monia toimintoja ja tekee muista helppokäyttöisiä, minkä ansiosta moni rutiininomainen työvaihe nopeutuu huomattavasti.

Toimintamallimme

Kirjanpito ja tilinpäätös

Tavoitteenamme on tarjota teille kuukausittain luotettava tuloslaskenta, jolloin esimerkiksi olennaiset jaksotukset, vaihto-omaisuus, täsmäytykset ja lomapalkkavelka ovat hoidettu oikein. Tällöin olette kuukausittain perillä yrityksenne taloudellisesta tilanteesta.

Tilinpäätös laaditaan tilikauden päättyessä kanssanne sovitun aikataulun puitteissa. Tilinpäätös laaditaan suomalaista kirjanpitokäytäntöä (FAS) noudattaen, ellei erikseen muuta sovita. Tilinpäätöksen laadinta sisältää sen laadullisen läpikäynnin KHT-tilintarkastajan toimesta sekä yhteisen tilinpäätöspalaverin /-lounaan. Pidämme myös kanssanne ennen tilinpäätöksen laatimista sen laadintaperiaatteita koskevan neuvottelun. Tilinpäätöksen valmistuttua hoidamme veroilmoituksen puolestanne.  

Laskutus ja myyntireskontra

Suosittelemme, että suoritatte laskutuksen nykyisessä järjestelmässänne, jonka jälkeen laskuaineisto siirretään Fennoaan liittymällä. Hoidamme myyntireskontran valvonnan Fennoan kautta kanssanne sovituin periaattein.

Fennoa muistuttaa käyttäjiä yrityksen erääntyneistä saatavista ja voit valita yrityksellesi sopivimman tavan maksuhuomautusten lähettämiseen. Lisäksi voimme automatisoida koko perintäprosessin ja varmistaa yrityksesi kassavirran.

Ostoreskontra ja maksatus

Yrityksenne ostolaskut saapuvat sähköiseen käsittelyyn Fennoa-järjestelmään. Laskut vastaanotetaan järjestelmään joko aitoina verkkolaskuina, sähköpostin liitteinä annettuun osoitteeseen tai paperilla tulkitsevan skannauspalvelun kautta.

Yrityksenne laskujen hyväksyjien tehtäväksi jää vain laskujen hyväksyntä sähköisesti työpöytäpäätelaitteelta tai mobiilisti älypuhelimella. Tarvittaessa voitte itse myös tiliöidä laskuja tai kohdistaa niitä seurantakohteille.

Lähtökohtaisesti Kaleva huolehtii ostolaskujen kierrätyksen/hyväksynnän toiminnasta, tiliöinneistä ja laskujen maksamisesta.

Palkanlaskenta ja matkalaskut

Oikein ja ajallaan sujuva palkanlaskenta perustuu muun muassa siihen, että teille nimetty PHT-palkanlaskija tulkitsee työ- ja työehtosopimukset, palkkalajit sekä paikalliset sopimukset pitkän kokemuksensa tuomalla varmuudella. Palkanlaskenta on sen saajalle erittäin sensitiivinen asia, joten meille on kunnia-asia, että se on oikein ja luotettavasti hoidettu.

Palkanlaskijamme laskee sovitussa aikataulussa palkan sivukuluineen ja siirtää palkat maksatukseen sekä varmistaa niiden kohdentamisen oikeille kustannuspaikoille/tileille.

Matkalaskut voitte syöttää suoraan Fennoa-järjestelmään älypuhelimellanne tai pöytäkoneella joustavasti silloin, kun itse haluatte annetun määräajan puitteissa.