You are currently viewing Kirjanpitotoimisto Kaleva kutsuu Teemu Suoniemen toimitusjohtajakseen

Kirjanpitotoimisto Kaleva kutsuu Teemu Suoniemen toimitusjohtajakseen

Tamperelainen Kirjanpitotoimisto Kaleva on ilmoittanut kutsuvansa Teemu Suoniemen uudeksi toimitusjohtajakseen ja osakkaakseen 2. lokakuuta 2023 alkaen. Kaleva on perinteikäs kirjanpitopalveluyritys, joka on aloittanut toimintansa uudelleen syksyllä 2023.

Kirjanpitotoimisto Kaleva on ylpeä historiastaan, joka kattaa taloushallinnon alalla yli puoli vuosisataa. Vaikka yritys on nuorekas aloittaessaan nyt toimintansa uudelleen, sen tiimissä on yhteensä liki 100 vuoden kokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Kalevalaisten vankasta käytännön osaamisesta kertovat monipuoliset talousalan tutkinnot ja auktorisoinnit kuten KTM, KHT, HT, KLT, PHT ja JHT. Kokemusta ja osaamista Kalevasta löytyy runsaasti.

Kirjanpitotoimisto Kalevan tärkein lupaus asiakkailleen on tuottaa palvelut aina ajallaan ja oikein. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaamme yrityksen tilasta ja sen tavoitteista. Emme usko kasvottomiin tiimeihin, vaan palvelemme jokaista asiakastamme perinteisellä henkilökohtaisella otteella. Tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuen yrityksen taloushallintoon ja olemme kumppani, jonka kanssa kommunikaatio pelaa ja joka uskaltaa ottaa kantaa asiakkaansa päätöksenteon tueksi.

Kirjanpitotoimisto Kalevan toimitusjohtajana ja osakkaana 2.10.2023 aloittava Teemu Suoniemi on toiminut yli 20 vuoden ajan tilintarkastajana palvellen taiten monipuolista asiakaskuntaansa. Suoniemi on toiminut myös tilintarkastuksen ja laskentatoimen opetustehtävissä Tampereen yliopistossa ja Tampereen ammattikorkeakoulussa. Taloushallintoalalta Suoniemellä on uransa aikana kertynyt kokemusta niin kirjanpitäjänä kuin talouspäällikkönäkin. Viimeksi Suoniemi työskenteli KPMG Oy:n osakkaana, ja aloittaa nyt liki 15 vuoden uran jälkeen uusissa tehtävissä Kalevan toimitusjohtajana. Suoniemi tuo Kirjanpitotoimisto Kalevaan arvostettua osaamistaan talousalan ammattilaisten johtamisessa, rautaista ammattitaitoa ja erittäin laajat liike-elämän verkostonsa Kalevan ja sen asiakkaiden hyväksi.

Lokakuun alussa avataan myös Kalevan uudet toimitilat Tampereen Itsenäisyydenkadulla. Aivan Sammonaukion ratikkapysäkin ja Kalevan kupeesta löytyvä toimistomme on toimialalla ainutlaatuinen: se pitää sisällään myös tamperelaisen design-valaisinyritys Foston showroomin.